DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacıeyüplü İlkokulu

Ara

Okulumuz e Twinning Projemiz " DOĞA İÇİN DOST ADIMLAR"  ilimiz yerel basında haber olarak yayınlandı.

Proje ekibine ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz temsilci öğretmeni Arzu KABUL, CODEWEEK HAFTASI etkinlikleri kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de desteklediği farklı temalarda birden fazla kodlama etkinliklerinin çalışmalarını yürüterek öğrenci serifikalarını aldılar.

Kodlama ile sanat,müzik, matematik ve oyun temalarını CUMHURİYET 100. YAŞINDA başlığını içeren kodlama çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Değerler Kulubü temsilci öğretmenimiz Aydan Başak ÇETİNKAYA ve kulüp öğrencilerimiz ayın teması " YARDIM VE MERHAMET" konularında okulumuzda kermes düzenleyerek Gazze' ye Yardım Etkinliği gerçekleştirdiler.

Destek veren veli ve öğrencilerimiz yürekten kutluyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi İl Yürütme Kurulu - Denizli AR-GE Ekibinden kıymetli hocalarımız yapılan çalışmalarımızı incelediler.

4/ A Sınıfımızın proje ile ilgili ders materyallerini ve görsellerini yerinde  inceleyerek takdir ettiler, ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz , Aralık ayında "DOĞA, ÇEVRE BİLİNCİ, GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK" temalarında yeni bir e Twinning Projesine başlamıştır.Temsilci öğretmenimiz Arzu KABUL ve değerli öğrencilerimize başarılar dileriz.